Her kan du læse om administrative priser og principper

Type
Kr. inkl. moms
Rykker ved manglende betaling
100,00
Koblingsgebyr ved lukning og ændring af pakke
200,00
Flytning af tilslutning til anden adresse der er tilsluttet
400,00
Ved manglende betaling lukkes tilslutningen til Vordingborg Net. Samlet udgift når når tilslutningen lukkes er 100,- kr.
i rykkergebyr, 200,- kr. for at koble tilslutningen af og 200,- kr. for at koble tilslutningen på igen i alt

500,00
Tilslutningsafgift i etableret område (Tilbud frem til næste generalforsamling, normalpris fra kr 4.500):
0,00
Tilslutningsafgift udenfor etableret område:
Efter tilbud

Pakkepriser

Se pakkepriser her

Prisspecifikation pr. 1/1-2024

Se alle vores pris her

Principper


Betaling af grundpakken
Opkrævning til grundpakken foretages af Vordingborg Net og sker kvartalvis, se betalingsbetingelser. Girokort kan tilmeldes betalingsservice.
Parcelhus og enkeltopkrævninger opkræves direkte hos medlemmet.
Medlemmer der bor til leje og får fællesopkrævninger bliver opkrævet gennem deres udlejer.
Det er muligt at tilmelde sig månedsopkrævning.

Betaling af tillæg af pakker ud over grudpakken
Opkrævning for tillægspakkerne foretages af Vordingborg Net og sker kvartalsvis, se betalingsbetingelser. Beløbet opkræves direkte hos det enkelte medlem og kan tilmeldes betalingsservice.
Det er muligt at tilmelde sig månedsopkrævning.

Betalingsbetingelser
Som medlem af Vordingborg Net har du et abonnement på et tv produkt, eller en bredbåndsforbindelse. Vi opkræver dig fire gange om året. Vi opkræver betaling forud og betalingsperioderne er 1/1, 1/4, 1/7 og 1/10. Vi opkræver via betalingsservice, men udsender også girokort. Vi anbefaler at du tilmelder dig betalings service, da giro kort er dyre at betale og det er dyrt hvis din tilslutning bliver lukket pga. manglende betaling. Fristen for sidste rettidig indbetaling til de fire perioder er 24/11, 24/2, 24/5 og 24/8. Vi har betalingsfrist i god tid før vores betalingsperiode starter, det skyldes at vi skal overholde krav til rykkerprocedure. Vi skal også nå at afmelde dem der ikke betale til tiden og der har vi et krav fra YouSee der er 10 dage før den første.

Opsigelse af abonnement
Hvis du ønsker at opsige dit abonnement skal du gøre det mindst 15 dage før en betalingsperiode til vores administrator. Hvis du opsiger dit abonnement midt i betalingsperiode, så får du ingen refusion. Det betyder at når du modtager din opkrævning, skal du staks og senest 15 dage inden en betalingsperiode opsige dit abonnement, ellers skal du betale for det næste kvartal. Ønsker du at opsige, så din sidste betalingsperiode bliver kortere end 3 måneder, skal dette også ske senest 15 dage inden en betalingsperiode.

Pakkeskift
Pakkeskift til anden pakke bliver pålagt et koblingsgebyr. Pakkeskift til større pakke skal ske senest den 15. i en måned. Pakkeskift til mindre pakke kan kun ske ved ny betalingsperiode, og skal ske seneste den 15. i måneden før næste opkrævning.

Pakkeflytning
Hvis du flytter til anden adresse der er tilsluttet vores net kan du mod gebyr flytte din mellem- eller fuldpakke, grundpakke kan ikke flyttes. Alle til en hver tid gældende prise kan ses her på vores hjemmeside.

Priser
Netbidrag til antenneforeningen fastsættes på hvert års ordinære generalforsamling og træder i kraft til næste betalingsperiode. TV programafgifter ændres altid i samme takt som de ændres fra vores signalleverandør. Copy-Dan afgift ændres i samme takt som vi modtager ændringerne.

Fejlmelding

Servicepartner: Dansk Kabel TV
55 37 71 15
Man-fre: 8:00 - 16:00

Du kan fejlmelde her.

Medlemskab, betaling og pakkeskift

Administration: Dansk Kabel TV
76 95 84 16
Man-fre: 9:00 - 15:00

Du kan benytte formularen her. Du kan også kontakte vores administrator direkte pr. e-mail: vordingborgnet@danskkabeltv.dk eller link til mail her.

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.