Ekstra point til Bland Selv-kunder i 3 måneder

2020 begyndte ikke helt, som YouSee ønskede. På grund af en teknisk fejl var det i en længere periode ikke muligt at vælge tv-kanaler og streamingtjenester til og fra i Bland Selv-universet som normalt.

Heldigvis kan alle nu igen få adgang og komme ind og tilvælge nye kanaler og streamingtjenester.

3 ekstra point at blande for i Bland Selv
Bland Selv handler om, at du selv kan vælge, hvad du gerne vil se. Derfor giver YouSee i løbet af marts måned 3 ekstra point i 3 måneder til kunder med en Bland Selv-pakke.

Bland Selv-point vil være tilgængelige i løbet af marts måned og i 3 måneder frem
Vælg f.eks. Danmarks nye sportskanal, TV 2 SPORT X, hvis du er til sport. Viasat History, hvis du er til dokumentar. Og en Disney-kanal, hvis der er børn i familien. Du kan også vælge en streamingtjeneste som f.eks. Min Bio, Nick+eller National Geographic+. Eller noget helt andet. Du bestemmer.

Så har du en Bland Selv-pakke, vil du modtage direkte besked fra YouSee på enten mail eller brev med denne besked - og igen, når du kan begynde at bruge dine 3 ekstra point i løbet af marts måned.

 
 

Fejlmelding

Servicepartner: Dansk Kabel TV
55 37 71 15
Man-fre: 8:00 - 16:00

Du kan fejlmelde her.

Medlemskab, betaling og pakkeskift

Administration: Dansk Kabel TV
76 95 84 16
Man-fre: 9:00 - 15:00

Du kan benytte formularen her. Du kan også kontakte vores administrator direkte pr. e-mail: vordingborgnet@danskkabeltv.dk eller link til mail her.

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.