Bland din helt egen tv-/streamingpakke med 10, 20 el. 36 point

Der er nu flere muligheder for dig til selv at bestemme, hvordan din perfekte tv- og streamingpakke skal se ud. YouSee har tilføjet en ny mulighed for valg af 10 ekstra Bland Selv-point til Bland Selv-løsningen. 

Det betyder, at du med en tv-pakke i vores forening fremover kan vælge en tv- og streamingpakke, der består af enten 10, 20 eller 36 point til at blande tv-kanaler og streamingtjenester.

Med den nye mulighed kan du vælge flere tv-kanaler og streamingtjenester, og få præcis den underholdning, du ønsker. De 10 ekstra point kan fx bruges til at vælge Netflix, Viaplay, TV 2 PLAY og/eller tv-kanaler.
Du bestiller Bland Selv i YouSee-Butik, på 70 70 40 70 eller på yousee.dk/tv. Mellem- og Fuldpakke med Bland Selv betales direkte hos vores forening. Vil du have 20 point, skal du både bestille en Mellempakke med Bland Selv og 10 ekstra point. De 10 ekstra point koster 70 kr./md. og betales direkte til YouSee. 

4 gode grunde til at vælge Bland Selv 
•Saml al underholdning ét sted
•Vælg frit mellem over 50 tv-kanaler og 13 populære streamingtjenester
•Udskift tv-kanaler og streamingtjenester lynhurtigt fx direkte via YouSee Tv-boksen
•Få et fantastisk overblik over al indhold, og find dét, du vil se nemt og hurtigt. 

Fejlmelding

Servicepartner: Dansk Kabel TV
55 37 71 15
Man-fre: 8:00 - 16:00

Du kan fejlmelde her.

Medlemskab, betaling og pakkeskift

Administration: Dansk Kabel TV
76 95 84 16
Man-fre: 9:00 - 15:00

Du kan benytte formularen her. Du kan også kontakte vores administrator direkte pr. e-mail: vordingborgnet@danskkabeltv.dk eller link til mail her.

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.